Marieke Vos

klarinet

klarinetles bij Marieke Vos op de Bachschool

Marieke Vos

Klarinettiste Marieke Vos geeft met plezier klarinetles aan kinderen en volwassenen, van beginnend tot ver gevorderd.

De leerlingen krijgen veel mogelijkheden om samen te spelen in een orkest en het klarinetensemble!

Klarinettiste Marieke Vos (1990) speelt als kamermusicus en soliste veelvuldig op nationale en internationale podia.

Het klarinetspel van Marieke Vos staat bekend om haar warme klankkleur en muzikaliteit.

Marieke Vos is klarinettiste van het Nederlands Kamermuziek Ensemble en samen met pianist Camiel Boomsma vormt zij een duo. Marieke Vos en Camiel Boomsma zijn samen artistiek leiders van stichting Mirantibus waarmee zij de mooiste kamermuziekwerken uitvoeren samen met collega musici in het witte kerkje in Baarn. Daarnaast is Marieke artistiek leider en programmeur van de Paltz Kamermuziekserie en het Paltz Kamermuziekfestival in het Herman van Veen Arts Center in Soest.

Meer over Marieke is te vinden op haar website: mariekevos.nl

Stuur Marieke een bericht voor informatie of aanmelding

Algemene voorwaarden klarinetles bij Marieke Vos