Anne Marije van den Toren

algemene muzikale vorming op de Bachschool

De Klassikale Muzieklessen voor peuters, kleuters en basisschoolkinderen worden gegeven door

Uitleg

De Klassikale Muzieklessen worden door Anne Marije van den Toren gegeven in de Bachschool en verzorgd door Scholen in de Kunst Soest. Opgeven voor deze Klassikale Muzieklessen gaat via de hier onder staande desbetreffende links van Scholen in de Kunst. Voor vragen kun je Anne Marije een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina.

Hoi! Mijn naam is Anne Marije van den Toren, muziekdocent en kinderkoordirigente

Elke maandag ben ik met veel plezier te vinden op de Bachschool in Soest. Hier geef ik muzieklessen voor kinderen van 4-8 jaar en daarnaast dirigeer ik het kinderkoor Bubbels. Alle kinderen die muziekles volgen op de Bachschool, mogen gratis deelnemen aan het kinderkoor, kom gerust eens langs voor een proefles!


Ontdek Muziek (4-5 jaar)

In deze cursus leer je samen zingen, dansen, springen, maar mag je ook stil zitten luisteren... Een cursus waar kinderen van 4 en 5 jaar leren spelen met muziek en zingen. Een fijne oriëntatie op muziekles!

Laten zien wat je hoort, oefenen met ritme, improviseren en spelen op instrumenten als de trommel, triangel en xylofoon. De muziekles vindt in Soest plaats op maandag van 15.30 tot 16.15 en de prijs voor 15 lessen is €95,-. Inschrijven kan via https://scholenindekunst.nl/cursusaanbod/ontdek-muziek-4-5-jaar/


De Muziekfabriek (6-8 jaar)

De Muziekfabriek is een leuke en goede voorbereiding als je later een muziekinstrument wil leren spelen. Je gaat zingen, leert noten lezen en ontwikkelt spelenderwijs maat- en ritmegevoel.

In deze cursus maak je kennis met muziekinstrumenten waar je later les in kunt krijgen en ga je zelf ook spelen op verschillende instrumenten. We brengen een bezoek aan een orkest en er wordt een muziekmarkt georganiseerd, waar je de instrumenten kunt uitproberen. De Muziekfabriek is op maandag van 16.15 tot 17.00 en kost €200,- voor een heel jaar. https://scholenindekunst.nl/cursusaanbod/muziekfabriek-6-8-jaar/


Kinderkoor Bubbels (6-9 jaar)

Houd je van zingen? Doe dan mee met Kinderkoor Bubbels! Je gaat met elkaar zingen en natuurlijk treden we een paar keer per jaar op. Leuk om te doen naast je muziekles!

Het Kinderkoor Bubbels zingt heel verschillende liedjes: mooie, grappige, ontroerende liedjes, liedjes in andere talen, canons, en nog veel meer. Zo leer je spelenderwijs nieuwe liedjes en ook wordt er gelet op stemvorming en houding. De repetities van Kinderkoor Bubbels zijn op maandagmiddag van 17.10-17.55. Schrijf je in via https://scholenindekunst.nl/cursusaanbod/kinderkoor-bubbels-6-12-jaar/

Stuur Anne Marije van den Toren een bericht voor aanmelding of info algemene muzikale vorming

of vul formulier in: