Anneke langeraar

algemene muzikale vorming

De klassikale muzieklessen voor peuters, kleuters en basisschoolkinderen worden gegeven door

Uitleg

De klassikale muzieklessen worden op dinsdag door Anneke Langeraar gegeven in de Bachschool en verzorgd door Scholen in de Kunst Soest. Geef je op via de link op deze pagina, dan kom je op de site van Scholen in de Kunst alwaar je je kunt opgeven. Voor vragen kun je Anneke een persoonlijk bericht sturen via het contactformulier op deze pagina.

Ontdek Muziek 4 - 5 jarigen

In deze muziekles leer je samen zingen, dansen, springen, maar mag je ook stil zitten luisteren .... Een muziekles waar kinderen van 4 en 5 jaar leren spelen met muziek en zingen. Een fijne oriëntatie op muziekles!

Laten zien wat je hoort, oefenen met ritme, improviseren en spelen op instrumenten als de trommel, triangel en xylofoon. Spelenderwijs ontwikkel je je gehoor, je maat- en ritmegevoel en je muzikale geheugen.

Deze muziekles is er speciaal voor kinderen die in groep 1 of 2 van de basisschool zitten. De muziekles vindt in Soest plaats op dinsdag van 15.30 tot 16.15 en de prijs voor 15 lessen is €95,-. Inschrijven kan via: Ontdek Muziek 4 - 5 jarigen. (zoek daarbij naar locatie Soest).

stuur Anneke Langeraar een bericht voor informatie