Aleida Verweij

kinderkoor

Kinderkoor door Aleida Verweij op de Bachschool

Bach Kinderkoor

Hou jij van zingen en ben je tussen de 8 en 14 jaar? Kom dan meezingen in het koor van de Bachschool! De repetities zijn op donderdagmiddag van 17.00-17.45 uur in zaal 1 van de Bachschool. 

Het koor werkt projectmatig. In een periode van zes tot tien weken studeren we een programma in waarmee we een bijdrage kunnen leveren aan een optreden. Op het programma staat een mix van vrolijke, mooie, (licht)klassieke muziek.  

Het eerste project begint in oktober en loopt door tot het kerstconcert 2023. Doe je mee of kom je eerst een keertje kijken? Je bent van harte welkom. Schrijf je in via het onderstaande mail-adres. 

Meedoen aan het koor is gratis voor alle kinderen die muziekles volgen op de Bachschool Soest of Baarn.  Zit je (nog) niet op de Bachschool dan kost meedoen aan het project €50,-


Wie ben ik

Mijn naam is Aleida Verweij-Berends. Op mijn twaalfde kreeg ik hier op de Bachschool mijn eerste muzieklessen. Samen muziek maken is het leukste wat er is! Ik studeerde oude muziek aan het Conservatorium in Utrecht. Blokfluit was mijn hoofdvak, daarnaast deed ik ensemble leiding. Na mijn studie had ik een lespraktijk. Tegenwoordig werk ik regelmatig met (project)koren. 

Ik kijk er naar uit om op mijn ‘oude muziekschool’ het kinderkoor van de Bachschool vorm te geven. En om de leerlingen het plezier van het samen zingen te laten ervaren. Samen zingen is gezellig, verbindend en positief! Je bent van harte welkom voor een proefles! Stuur Aleida Verweij een bericht voor aanmelding of stuur een mail naar: