Samenspel op de Bachschool

Wil je samen muziek maken op de Bachschool? Dat kan!

In het verlengde van je individuele muziekles mag je namelijk gratis mee doen :

• Bach Start Orkest o.l.v. Marieke Vos (repetitie iedere vrijdag 16.15 - 17.15u.) in kamer 1 op de Bachschool.
  • Bach Jeugd Orkest o.l.v. Irma Vos (repetitie iedere vrijdag 17.15 - 18.15u.) in kamer 1 op de Bachschool.
  • Bach Volwassenen Orkest o.l.v. Irma Vos (repetitie iedere vrijdag 19.00 - 20.30u.) in kamer 1 op de Bachschool.
  • Bachschool Slagwerkgroep voor beginners o.l.v. Dick Le Mair (repetitie iedere donderdag 19.00 - 19.30u.) in kamer 2 op de Bachschool.
  • Bachschool Slagwerk Ensemble voor gevorderden o.l.v. Dick Le Mair (repetitie iedere donderdag 19.30 - 20.15u.) in kamer 2 op de Bachschool.
  • Soester Gitaar Ensemble o.l.v. Daan van der Vliet (repetitie iedere vrijdag 19.30 en 20.20u.) in kamer 5 op de Bachschool.
  • De Saxoholics o.l.v. Daphne Balvers (repetitie iedere maandag 20.00u.) in het Eemhuis Amersfoort.
  • Zingen in het kinderkoor o.l.v. Anneke Langeraar (repetitie iedere dinsdag 17.10u.) in kamer 5 op de Bachschool.
  • In Amersfoort bij Scholen in de Kunst kan je meespelen in één van de drie symfonieorkesten van Scholen in de Kunst of in de Flexband.