Irma Vos

dwarsfluit

en

coördinator Bachschool

dwarsfluitles bij Irma Vos op de Bachschool

Biografie

Irma Vos studeerde fluit aan de conservatoria te Rotterdam en Utrecht, bij Ruud Maas, Jo Hagen en Abbie de Quant. Tijdens en na haar studie heeft zij veel in kamermuziekensembles gespeeld, in vaste en ad hoc bezettingen. Ook remplaceerde Irma in orkesten als het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Radio Symfonie Orkest. In Het Nederlands Fluitorkest speelt zij vanaf 1995 eerste fluit en piccolo, waarmee zij diverse tournees en radio opnames maakte. Ieder jaar speelt Irma een aantal cantates in Amersfoort en Hoorn. 

Al tijdens haar studie begon Irma, vanaf 1979 met lesgeven. Eerst in Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel en vanaf 1986 werkt ze bij Scholen in de Kunst Amersfoort en de Bachschool, waar zij dwarsfluit- en blokfluitlessen geeft. Zij heeft een lesmethode ontwikkeld voor zeer jonge kinderen. Irma leidt veel gevorderde leerlingen op, die verbonden zijn aan de School voor Talent, deelnemen aan concoursen, en zelfstandig concerten kunnen geven buiten de muziekschool.et

Irma dirigeert het Bach Jeugd Orkest -BJO- en het Bach Volwassenen Orkest -BVO- en Irma is coördinator van de Bachschool.

Tarieven dwarsfluitles op de Bachschool bij Irma Vos

Stuur Irma Vos een bericht voor aanmelding of info dwarsfluitles

Algemene voorwaarden dwarsfluitles bij Irma Vos