Ozzy Voskuilen

elektrische gitaar

Elektrische gitaarles op de Bachschool bij Ozzy Voskuilen

Wanneer je vernoemd wordt naar een van de grootste rock legendes allertijden, zou het schandalig zijn geweest om niet iets met muziek te gaan doen.

Na een aantal jaar te hebben gedrumd ben ik op mijn 14e begonnen met gitaarlessen, en op mijn 16e kwam ik in mijn eerste bandje. Mijn liefde voor muziek was altijd al groot, maar nu wist ik zeker dat ik niks anders meer wilde in mijn leven.

Dus maakte ik de keuze om een muziekopleiding te doen: de Metal Factory in Eindhoven. Ondanks dat dit een opleiding is die gespecificeerd is in rock en metal, heb ik heel veel andere muziekgenres kunnen verkennen. Bijvoorbeeld; country, blues, pop, jazz, etc.

Op de Metal Factory ben ik ook in mijn eerste serieuze band gekomen, Inferum. Hiermee heb ik afgelopen jaren meer dan 100 shows gespeeld in binnen en buitenland. Daarbuiten speel ik ook in de Top 2000 Hoogland Live band. Waarin wij, zoals de naam doet vermoeden, verscheidene nummers uit de Top 2000 spelen.

Dit alles doe ik met enorm veel passie en plezier, en dat vind ik ook het belangrijkste in mijn lessen. De leerling moet natuurlijk groeien, en de beste manier is om de leerling verliefd te laten worden op het instrument.

Ongeacht hoe goed je bent of hoe goed je wilt worden, het speelplezier is het allerbelangrijkste. Laten we er een leuke les van maken!

Stuur Ozzy Voskuilen een bericht voor aanmelding of info elektrische gitaarles